SKAPA SMYCKEN

Allt du behöver veta för att göra dina egna smycken

Pärlmässor & Events

Nedan finner du ett urval av kommande pärlmässor/events under 2013.

Beadlovers_meet

Beadlovers Meet 2013
När: 8-10 mars

Vad: En härlig helg i Lund fylld av pärlor, såväl de små runda som de mänskliga. Kom och var med om en rolig upplevelse där vi pärlar, umgås, pratar, skrattar, tävlar och lär oss mer. Du åker garanterat hem många vänner rikare.

Mer info: Beadloversmeet

 

 

 

 

 

 

Stockholm_scrap_pearl_event

Sockholm Scrap- and Pearl Event
När: 6-7 april

Vad: Centralt i vår vackra huvudstad Stockholm, arrangerar vi nu är kombinerad Scrap- och pärlträff där vi har plats för upp till tusen pysslare per dag! Lokalen är inget mindre än Annexet i Globenområdet , nära till Tunnelbana, bra med parkeringsplatser, samt Globen shoppingcentrum där det finns flera resturanger och övrig shopping att välja på! På plats kommer vi att ha flera scrapbutiker och pärlbutiker som kommer med sina stora sortiment!

Mer info: Stockholm Srap- and Pearl Event

 

 

parlmassa

FACETT Stockholm pärlmässa

När: 28-29 april

Vad: Facett.STHLM är till för alla pärlintresserade. Med ett flertal pärlbutiker och hantverkare på plats hoppas vi att alla ska hitta något vackert att gå hem med.

Mer info: FACETT.Stockholm

 

 

ParlaPärla! – Gbg:s stora pärlkonferens
När: 3-5 maj

Vad: Göteborgs första stora pärlkonferens, skapad av Linda Gustafsson som själv pärlat i minst 8 år, och hoppas på många år till. Idén om en konferens i Göteborg kom under en våg av abstinens från Stockholmsträffarna och hon hoppas att kunna skapa en härlig, social gemenskap som liknar de fantastiska träffar som hittills hållit till i huvudstaden. Under Pärla! träffas drygt 100 pärlkreatörer för att utbyta idéer, tävla, lära sig nytt och skapa – tillsammans!

                                                                                Mer info: Pärla!

 

Syfestivalen


Syfestivalen

När: Stockholm 15-17 februari + 25-27 oktober
Borås 27-29 september

Vad: Syfestivalen är Sveriges största mässa för sömnad, handarbete, smyckestillverkning och eget skapande. Med workshops inom alla temaområden och massor av utställare skapas mässan för kreativa sinnen.

Mer info: Syfestivalen

Annonser

Kategorier

Klicka här för att följa bloggen och få mail varje gång vi uppdaterar med ett inlägg

%d bloggare gillar detta: